Glims & Glomsin kauppakeskusteatteri laajenee Turkuun

Tanssiteatteri Glims & Glomsin kehittämä pop up -teatterikonsepti laajenee Turkuun. Kauppakeskusteatteri rakennettiin ensimmäisen kerran joulukuussa 2018 Espoon Entresseen jossa se sai myönteisen vastaanoton. Syyskuussa 2019 konsepti laajenee Turkuun, kauppakeskus Skanssiin. Kauppakeskusteatterin ohjelmistossa on koko perheelle suunnattu Raxu Taskunen -nukketeatterimusikaali.

Glims & Glomsin kehittämä kauppakeskusteatteri on pop up -luonteinen kauppakeskusmiljööseen soveltuva kiertueteatteri. Taiteellisesti korkeatasoinen mutta edullinen kauppakeskusteatteri madaltaa kaupunkilaisten kynnystä tulla teatteriin – teatteri ja kaupunkilaiset kohtaavat kauppareissulla. Kauppakeskusteatteri tarjoaa elämyksellistä sisältöä ja luo samalla yhden ratkaisumallin taidetoimijoiden esitystilojen puutteeseen.

Kauppakeskusteatteri vierailee Skanssissa 16.-27.9.2019. Teatterin ohjelmistossa on Simo Heiskasen Raxu Taskunen nukketeatterimusikaali. Esityksessä maailmaa katsotaan taskuihin mahtuvan Raxu Taskusen näkövinkkelistä. Aina nälkäinen Raxu on nokkela, vilkas ja kuitenkin erittäin laiska persoona, joka yrittää kaikin keinoin pakoilla tylsinä pitämiään asioita. Tarina kiepsahtelee vauhdikkaasti mantereelta toisella musiikin ja loruriimittelyn tahdissa. Esityksen kesto on 35 minuuttia ja se soveltuu 3-8 vuotiaille lapsille. Esityksen liput: 6 € kpl / 16 € perhelippu – perheen koosta riippumatta. Esitysajat täsmentyvät myöhemmin.

Lisätiedot esityksestä

Raxun lehdistökuvat

 

Glims & Glomsin kauppakeskusteatteri Entressen kauppakeskuksessa Espoossa joulukuussa 2018.

toinen joulukuuta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s